Hjelpemeny

Hjelp for kunder

Konto

Hvordan får jeg tilgang til kontoen min?
Du får tilgang til kontoen din ved å klikke på ikonet i den øverste navigasjonsmenyen. Hvis du blir bedt om det, oppgir du e-postadressen og passordet for Vixly-kontoen din.
Hvordan endrer jeg e-postadressen eller passordet til min konto?
Gå til Min konto > Profil:
  • Endre e-post:
    1. Klikk på Rediger ved siden av din nåværende e-postadresse
    2. Skriv inn den nye e-postadressen
    3. Skriv inn verifiseringskoden som er sendt til din nye e-postadresse
  • Endre passord:
    1. Klikk på Endre passord
    2. Skriv inn og bekreft det nye passordet
    3. Skriv inn verifiseringskoden som er sendt til din e-postadresse
Hvordan melder jeg meg på eller av Vixly nyhetsbrev?
Med ditt samtykke kan vi sende deg e-post med nyheter og tilbud fra Vixly og tilbyder(e). Hvis du vil gjøre endringer, gå til Min konto > Nyheter og marker (abonnerer) eller fjern markering (melder deg av) for nyheter og tilbud fra Vixly og/eller tilbyder(e).
Hvordan ser jeg mine personopplysninger som er lagret av Vixly?
Gå til Min konto > Personvern og klikk på Last ned mine Vixly data for å laste ned en tekstfil med informasjonen lagret av Vixly.
Hvordan sletter jeg min Vixly kontoen?
Gå til Min konto > Personvern:
  1. Klikk på Slett min konto
  2. Klikk på Slett konto
  3. For endelig bekreftelse, skriv inn verifiseringskoden som er sendt til din e-postadresse
Advarsel! Dette vil permanent slette din Vixly brukerkonto og alle relaterte data! Hvis du har kommende avtaler så vil du bli bedt om å kansellere disse før du sletter kontoen.

Bestilling

Hvordan foretar jeg en bestilling?
Bestillinger kan gjøres via følgende sider: På bestillingssiden fullfører du følgende trinn for å avtale din sesjon:
  1. Hvis tilgjengelig velg (avhengig av tilbyder sine preferanser):
    • Avtale (video, personlig oppmøte, telefon)
    • Språk (som tjenesten leveres på)
    • Vert (navn på personen som leverer tjenesten)
  2. Velg ønsket dato og klokkeslett for avtalen
  3. Klikk på Bekreft (for betalte tjenester med forskuddsbetaling blir du omdirigert til Stripe der du oppgir betalingsopplysningene dine)
Hvor finner jeg bestillingene mine?
Gå til Min konto:
Hvordan inviterer jeg gjest(er) til en bestilling?
Gå til Min konto > Timeplan:
  1. Velg den aktuelle bestillingen
  2. Klikk på Invitere gjester
  3. Skriv inn e-postadressene til opptil 3 personer som du vil invitere som gjester
Vixly sender ut en e-post som inviterer gjesten(e) til å bli med på bestillingen. Når du har akseptert, vil du motta en e-post som bekrefter dette, og gjesten(e) vil kunne delta i videosesjonen de er invitert til (forutsatt at det er en videoavtale).
Hvordan gjentar jeg en bestilling?
Gå til Min konto > Timeplan:
  1. Velg den aktuelle bestillingen
  2. Klikk på Endre
  3. Klikk på Tidspunkt og velg ny dato og klokkeslett
Merk: Endre vises ikke i bestillingen hvis tilbyderen du har bestilt hos, ikke tillater endring av bestilling (de fleste tilbydere gjør det). Informasjon om reglene rundt endring vises alltid før du bekrefter en bestilling av en betalt tjeneste.
Hvordan avbestiller jeg en bestilling (og får jeg refusjon)?
Gå til Min konto > Timeplan:
  1. Velg den aktuelle bestillingen
  2. Klikk på Kanseller bestilling
  3. Klikk på Bekreft for å bekrefte kanselleringen
For bestillinger som er betalt på forhånd, vil eventuell refusjon følge avbestillingsreglene som vises ved bestilling og i e-postbekreftelsen. For pakkebestillinger gis det ingen refusjon ved avbestilling.

Video

Hvordan starter jeg en videosesjon?
Gå til Min konto > Timeplan og klikk på den aktuelle avtalen.
  • Test lyd og video før du starter:
Slik tester du lyd og bilde før du starter en samtale
  • Hvis flere mediaenheter er tilgjengelige, klikk på for å velge kamera, mikrofon eller høyttaler som du ønsker å bruke
  • Når du er klar, klikk for å starte
Merk: Høyttalerknappen finnes bare hvis du bruker Google Chrome, Microsoft Edge eller Firefox (siden versjon 116).
Hvordan deler jeg skjermen min?

Klikk på og velg fanen, vinduet eller skjermen du vil dele.

Slik deler du skjermen

Vixly støtter flerveis innholdsdeling, slik at flere personer kan dele skjermen med hverandre samtidig.

Merk: Delingsknappen vises bare hvis enheten tillater skjermdeling.
Hvordan slår jeg av mikrofonen eller kameraet?

Klikk på for å slå av mikrofonen

Slik slår du av lyden på mikrofonen

Klikk på for å slå av kameraet

Slik slår du av kameraet

Klikk på for å slå av lyden på høyttalerne

Slik slår du av lyden på høyttaleren
Merk: Høyttalerknappen finnes bare hvis du bruker Google Chrome, Microsoft Edge eller Firefox (siden versjon 116).
Hvordan slår jeg av videoen av meg selv (self-view eller selvbilde på godt norsk 😉)?

Klikk på for å slå av video av deg selv

Slik slår du av videoen av deg selv
Merk: Andre vil fortsatt se videoen din, dette er bare for å skjule videoen av deg selv lokalt.
Send en e-post til help@vixly.com hvis du ikke finner det du leter etter, eller hvis du opplever tekniske problemer.

Administratorer kan også avtale et videomøte med vårt Provider Success Team.